1. חממו מחבת גדולה על אש בינונית והוסיפו כף שמן זית.
2. הניחו טורטייה אחת במחבת וחממו אותה כ-30 שניות.
3. פזרו רבע מכמות השעועית השחורה על חצי מהטורטייה.
4. הוסיפו רבע מכמות גבינת הצ'דר המגוררת מעל השעועית.
5. פזרו כף רוטב סלסה מעל הגבינה.
6. קפלו את הטורטייה לחצי כך שתכסה את המילוי.
7. טגנו את הטורטייה כ-2 דקות מכל צד עד שהגבינה נמסה והטורטייה זהובה.
8. חזרו על הפעולה עם שאר הטורטיות.
9. חתכו כל טורטייה לשניים והגישו חם עם רוטב סלסה נוסף בצד.