1. מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
2. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים עוד דקה.
3. מוסיפים את התרד למחבת ומבשלים עד שהוא מתרכך ומאבד מנפחו. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
4. מורידים את המחבת מהאש ומניחים לתערובת להצטנן מעט.
5. מחממים מחבת נקייה על אש בינונית. מניחים טורטייה אחת במחבת ומפזרים מעליה רבע מכמות גבינת המוצרלה ורבע מכמות גבינת הפטה.
6. מוסיפים רבע מתערובת התרד על הגבינות ומכסים בטורטייה נוספת.
7. מטגנים את הטורטייה עד שהיא מזהיבה ופריכה, כ-2-3 דקות מכל צד.
8. מוציאים מהמחבת וחותכים למשולשים. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות והתערובת.
9. מגישים חם ונהנים!