1. מתחילים בהכנת המילוי: מסננים את הטונה מהמים ומעבירים לקערה גדולה.
2. מוסיפים את הפטרוזיליה, הכוסברה, הבצל הירוק והתירס לקערה עם הטונה ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את המיונז ומיץ הלימון לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים שוב.
5. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
6. מניחים טורטיה אחת במחבת ומחממים כ-1-2 דקות מכל צד עד שהיא מתחממת ומקבלת צבע זהוב קל.
7. מוציאים את הטורטיה מהמחבת ומניחים על צלחת. ממלאים בכמות נדיבה של תערובת הטונה ומגלגלים את הטורטיה.
8. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
9. מגישים חם ונהנים מביס בריא ומזין!