1. מתחילים בהכנת הדגים: מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את פילה הדג ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהדג מתבשל ומקבל צבע זהוב.
2. מתבלים את הדג במיץ לימון, כמון, פפריקה, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומסירים מהאש.
3. באותה מחבת, מוסיפים את רצועות הפלפל, הבצל והכרוב. מטגנים כ-5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט אך שומרים על פריכות.
4. מערבבים את היוגורט עם הדבש והשום הכתוש ליצירת רוטב יוגורט מתקתק.
5. מחממים את הטורטיות על מחבת יבשה או בתנור לכמה דקות עד שהן מתחממות ורכות.
6. להרכבת הטורטיות: מניחים על כל טורטיה מעט מהדג, מוסיפים ירקות צבעוניים, כוסברה קצוצה ומזלפים מעל רוטב יוגורט.
7. מגלגלים את הטורטיות ומגישים חם.