1. תחילה, חממו את הטוסטר או מחבת פסים על חום בינוני.
2. מרחו שכבה נדיבה של פסטו על כל פרוסת לחם.
3. פרסו את גבינת העיזים לפרוסות דקות והניחו על הפסטו.
4. חתכו את העגבניות המיובשות לחתיכות קטנות והפזרו מעל הגבינה.
5. תבלו במעט מלח ופלפל לפי הטעם.
6. הברישו את החלק החיצוני של פרוסות הלחם בשמן זית כדי לקבל קריספיות מושלמת.
7. הניחו את הפרוסות בטוסטר או במחבת, וטגנו עד שהלחם זהוב והגבינה נמסה.
8. הוציאו מהטוסטר, חתכו לחצאים וקשטו בעלי בזיליקום טריים.
9. הגישו חם ותיהנו מכל ביס!