1. תחילה, נתחיל בהכנת הביצים העלומות. מלאו סיר קטן במים והביאו לרתיחה. הוסיפו כף חומץ למים הרותחים. בעזרת כף, צרו מערבולת עדינה במים ושברו ביצה אחת לתוך כוס קטנה. בזהירות, שחררו את הביצה לתוך המערבולת. חזרו על הפעולה עם הביצה השנייה. בשלו את הביצים כ-3 דקות עד שהחלבון מתייצב והחלמון נשאר נוזלי.
2. בזמן שהביצים מתבשלות, קלו את פרוסות הלחם בטוסטר עד שהן זהובות ופריכות.
3. חצו את האבוקדו, הוציאו את הגלעין ורוקנו את התוכן לקערה. מעכו את האבוקדו בעזרת מזלג עד לקבלת מרקם קרמי. הוסיפו מעט מלח ים ופלפל שחור לפי הטעם וערבבו.
4. מרחו את מחית האבוקדו על פרוסות הלחם הקלויות.
5. בעדינות, הניחו ביצה עלומה אחת על כל פרוסת לחם עם אבוקדו.
6. זלפו מעט שמן זית מעל והוסיפו עוד מעט מלח ים ופלפל שחור לפי הטעם.
7. הגישו מיד ותיהנו מארוחה מהירה ומפנקת.