1. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
2. בקערה מערבבים קמח שקדים, סוכר וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית.
3. מוסיפים ביצה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
4. מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומשטחים כל חלק בתבנית טארט אישית.
5. מערבבים את פרוסות התפוחים עם סוכר חום, קינמון, מיץ לימון וחמאה מומסת.
6. מסדרים את פרוסות התפוחים על הבצק בתבניות הטארט.
7. אופים בתנור כ-25 דקות עד שהבצק זהוב והתפוחים רכים.
8. מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני ההגשה.