1. תחילה, ממיסים את השוקולד המריר יחד עם שמן הקוקוס בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים (באן מארי). מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין והתערובת חלקה.
2. מוסיפים את תמצית הווניל והדבש לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
3. מוסיפים את השקדים הקלויים לתערובת השוקולד ומערבבים עד שכל השקדים מצופים היטב.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה ושופכים את התערובת לתבנית. משטחים בעדינות בעזרת כף.
5. מפזרים מעל את המלח הגס באופן אחיד.
6. מכניסים למקרר למשך כ-10 דקות או עד שהשוקולד מתקשה.
7. חותכים את השוקולד לחטיפים בגודל הרצוי ושומרים בכלי אטום במקרר.