1. חממו את התנור ל-180 מעלות צלזיוס והכינו תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
2. בקערה גדולה, ערבבו את שיבולת השועל, התמרים והשקדים הקצוצים.
3. בסיר קטן, חממו את הדבש ושמן הקוקוס על אש נמוכה עד שהשמן נמס והתערובת חלקה.
4. הוסיפו את תמצית הווניל והמלח לתערובת הדבש ושמן הקוקוס וערבבו היטב.
5. שפכו את התערובת הנוזלית על תערובת השיבולת שועל וערבבו עד שכל החומרים מתאחדים.
6. העבירו את התערובת לתבנית האפייה והשטיחו בעזרת כף.
7. אפו בתנור במשך 10 דקות או עד שהחטיפים מזהיבים קלות.
8. הוציאו מהתנור ותנו לחטיפים להתקרר לחלוטין לפני החיתוך למלבנים או ריבועים.
9. שמרו בכלי אטום בטמפרטורת החדר או במקרר.