1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מניחים את חזה העוף בתבנית אפייה ומורחים עליהם את שמן הזית מכל הצדדים.
3. מפזרים את השום הכתוש על חזה העוף ומעסים בעדינות כדי להחדיר את הטעמים.
4. מפזרים את עשבי התיבול הקצוצים על חזה העוף, ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מסדרים את פרוסות הלימון מעל חזה העוף.
6. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור במשך 30 דקות.
7. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות עוד 15 דקות, עד שהעוף מזהיב ומבושל היטב.
8. מוציאים מהתנור ומניחים לעוף לנוח כ-5 דקות לפני ההגשה.