1. תחילה, חותכים את עגבניות השרי לחצאים ואת הבצל הירוק לפרוסות דקות.
2. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית.
3. מוסיפים את הבצל הירוק ומטגנים עד שהוא מתחיל להתרכך.
4. מוסיפים את עגבניות השרי וממשיכים לטגן עוד כ-3 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
5. בינתיים, בקערה נפרדת, טורפים את הביצים עם מעט מלח ופלפל.
6. מוסיפים את תערובת הביצים למחבת ומפזרים מעל את גבינת העיזים והזעתר.
7. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, עד שהחביתה מתייצבת.
8. מסירים את המכסה ומבשלים עוד 2 דקות כדי לתת לחביתה מעט צבע.
9. מגישים חם, ניתן לקשט בעוד זעתר ובצל ירוק טרי.