1. תחילה, חממו את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
2. הוסיפו את הבצל הקצוץ וטגנו עד שהוא הופך לשקוף ורך.
3. בקערה גדולה, טרפו את הביצים עם החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
4. הוסיפו לתערובת הביצים את הזיתים, העגבניות המיובשות, ועלי הבזיליקום. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
5. שפכו את תערובת הביצים למחבת עם הבצל המטוגן. הנמיכו את האש ובשלו את החביתה עד שהיא מתייצבת בתחתית.
6. בעזרת מרית, הפכו את החביתה בעדינות ובשלו עוד מספר דקות עד שהיא מוכנה גם בצד השני.
7. הגישו חם עם לחם טרי או סלט ירקות רענן.