1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים היטב.
2. מוסיפים את הסוכר, המירין, הסויה והמים ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
3. מחממים מחבת קטנה עם מעט שמן על חום בינוני.
4. יוצקים שכבה דקה של תערובת הביצים למחבת ומבשלים עד שהחביתה כמעט מוכנה.
5. מגלגלים את החביתה בעדינות לקצה המחבת.
6. יוצקים שכבה נוספת של תערובת הביצים למחבת, מרימים את החביתה המגולגלת ומניחים את התערובת החדשה מתחתיה.
7. ממשיכים בתהליך עד שכל תערובת הביצים נגמרת והחביתה מגולגלת כולה.
8. מוציאים את החביתה מהמחבת וחותכים לפרוסות דקות לפני ההגשה.