1. מחממים את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מניחים את קוביות הדלעת בתבנית אפייה ומזלפים מעליהן כף שמן זית, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומכניסים לתנור למשך 15 דקות.
3. בזמן שהדלעת בתנור, מכינים את הרוטב: בקערה קטנה מערבבים את הדבש, חרדל דיז'ון, רוזמרין, כף שמן זית, מלח ופלפל.
4. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים את פילה הדג מעל הדלעת. מזלפים את הרוטב על הדגים ומפזרים מעל את אגוזי המלך הקצוצים.
5. מחזירים את התבנית לתנור ואופים למשך 15 דקות נוספות, עד שהדג מתבשל והאגוזים מזהיבים.
6. מוציאים מהתנור ומניחים פרוסות לימון מעל כל פילה דג לפני ההגשה.