1. מתחילים בחיתוך פילה הדג לקוביות בגודל ביס. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
2. מחממים ווק או מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים כף שמן שומשום. מוסיפים את קוביות הדג ומטגנים עד שהן מזהיבות מכל הצדדים. מוציאים את הדג מהמחבת ומניחים בצד.
3. באותו ווק, מוסיפים את כף השמן השנייה ומטגנים את הבצל הירוק, הפלפל האדום והגזר במשך 3-4 דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
4. מוסיפים את הברוקולי, השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
5. מחזירים את הדג לווק ומוסיפים את רוטב הסויה, רוטב הדגים, הדבש וחומץ האורז. מערבבים בעדינות כדי שהדג לא יתפרק ומבשלים עוד 2-3 דקות.
6. מפזרים מעל את השומשום הקלוי ומקשטים בכוסברה טרייה לפני ההגשה.