1. מתחילים בהכנת האטריות: מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
2. מחממים שמן קוקוס במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
3. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה עד שהריח מתפשט במטבח.
4. מוסיפים את משחת הקארי ומערבבים היטב עם הבצל, השום והג'ינג'ר. מטגנים עוד כדקה.
5. מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הסויה, הסוכר החום ומיץ הליים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
6. מוסיפים את פילה הדג למחבת ומבשלים על חום נמוך כ-10 דקות, עד שהדג מבושל היטב.
7. מוסיפים את הפלפל הצ'ילי והאפונה הירוקה ומבשלים עוד כ-5 דקות.
8. מוסיפים את אטריות האורז למחבת ומערבבים בעדינות עד שהן מכוסות ברוטב.
9. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים מעל כוסברה קצוצה לפני ההגשה.