1. מתחילים בהכנת האורז: מחממים כף שמן שומשום בסיר גדול, מוסיפים את האורז ומטגנים קלות עד שהאורז מתחיל להזהיב. מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות, עד שהמים נספגים והאורז רך.
2. בזמן שהאורז מתבשל, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
3. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים היטב עד שהכל מכוסה בתבלינים.
5. מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב הסויה ומיץ הלימון. מערבבים ומביאים לרתיחה.
6. מוסיפים את פילה הדג למחבת, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות, עד שהדג מבושל היטב.
7. מגישים את הדג בקארי על מצע של אורז, ומקשטים בכוסברה קצוצה.