1. מתחילים בהכנת האורז: מחממים כף שמן זית בסיר גדול ומוסיפים את הכורכום, הכמון והקינמון. מטגנים קלות עד שהריח מתחיל לעלות.
2. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב כך שכל גרגר יצופה בתבלינים. מוסיפים את המים ומלח לפי הטעם, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות עד שהאורז מוכן.
3. בזמן שהאורז מתבשל, מחממים שמן קוקוס במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל. מטגנים עד שהבצל שקוף.
4. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה.
5. מוסיפים את אבקת הקארי, הכורכום, הכמון והקינמון ומערבבים היטב.
6. מוסיפים את חלב הקוקוס ורסק העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
7. מוסיפים את פילה הדג למחבת, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות עד שהדג מבושל.
8. מגישים את הדג בקארי על מצע של אורז בסמטי מתובל ומקשטים בכוסברה קצוצה.