1. מתחילים בחימום שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
2. מוסיפים את השום והג'ינג'ר וממשיכים לטגן עוד כדקה עד שהריח מתפשט במטבח.
3. מוסיפים את משחת הקארי האדום ומערבבים היטב עם הבצל, השום והג'ינג'ר. מטגנים עוד כ-2 דקות כדי לשחרר את הטעמים.
4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, הסוכר החום, רוטב הדגים, רוטב הסויה ומיץ הליים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
5. מנמיכים את האש ומוסיפים את חלב הקוקוס והפלפל הצ'ילי. מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-10 דקות.
6. מוסיפים את פילה הדג לרוטב, מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות, או עד שהדג מבושל היטב.
7. טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל לפי הצורך.
8. מגישים חם, מקשטים בכוסברה טרייה ומגישים לצד אורז לבן או לחם נאן.