1. תחילה, חממו את הנינג'ה גריל לחום גבוה. בזמן שהגריל מתחמם, תבלו את פילה הדג במלח ופלפל משני הצדדים והברישו אותם בשמן זית.
2. הניחו את פילה הדג על הגריל החם וצלו אותם כ-4-5 דקות מכל צד, עד שהם מקבלים צבע זהוב ויפה.
3. בזמן שהדג על הגריל, הכינו את הרוטב: במחבת קטנה, חממו את החמאה על חום בינוני והוסיפו את השום הכתוש. טגנו את השום עד שהוא מתחיל להזהיב.
4. הוסיפו את היין הלבן למחבת והביאו לרתיחה. הנמיכו את האש ובשלו את הרוטב כ-5 דקות, עד שהיין מצטמצם בחצי.
5. הוסיפו את מיץ הלימון ועשבי התיבול הקצוצים לרוטב, ערבבו היטב ובשלו עוד 2 דקות.
6. הסירו את הדג מהגריל והניחו על צלחת הגשה. מזגו מעל את רוטב היין הלבן ועשבי התיבול והגישו מיד.