1. נתחיל בהכנת הדג בטמפורה: חתכו את פילה הדג לחתיכות בגודל ביס. בקערה גדולה, ערבבו את קמח הטמפורה עם המים הקרים עד לקבלת בלילה חלקה. חממו שמן לטיגון עמוק בסיר גדול. טבלו כל חתיכת דג בבלילת הטמפורה והכניסו לשמן החם. טגנו עד שהדג זהוב ופריך, והוציאו לנייר סופג.
2. בזמן שהדג מתבשל, נכין את אטריות האורז: השרו את האטריות במים חמים לפי הוראות היצרן עד שהן רכות. חממו שמן שומשום במחבת גדולה והוסיפו את הבצל הירוק, הגזר והפלפל האדום. הקפיצו את הירקות עד שהם רכים אך עדיין פריכים.
3. הוסיפו את האטריות המושרות למחבת עם הירקות, ותבלו ברוטב סויה, רוטב טריאקי וג'ינג'ר מגורד. ערבבו היטב עד שהאטריות סופגות את הטעמים. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
4. להגשה, סדרו את אטריות האורז המוקפצות על צלחת הגשה גדולה, והניחו מעל את חתיכות הדג בטמפורה. קשטו בכוסברה טרייה והגישו מיד.