1. תחילה, חותכים את פילה הדג לחתיכות בגודל ביס ומניחים בצד.
2. בקערה גדולה, מערבבים את קמח הטמפורה עם המים הקרים והביצה עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים את רוטב הסויה ושמן השומשום ומערבבים היטב.
3. בקערה נפרדת, מניחים את קמח השקדים ומוסיפים מעט מלח ופלפל לפי הטעם.
4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר גדול או במחבת עמוקה.
5. טובלים כל חתיכת דג בבלילת הטמפורה ולאחר מכן מצפים בקמח השקדים.
6. מטגנים את חתיכות הדג בשמן החם עד שהן מזהיבות וקריספיות, כ-3-4 דקות מכל צד.
7. מוציאים את הדג המטוגן לנייר סופג כדי להיפטר מעודפי השמן.
8. מגישים חם עם פרוסות לימון בצד להוספת רעננות.