1. התחילו בשטיפת התותים היטב והסרת העלים. חיתכו את התותים לחתיכות קטנות כדי להקל על הערבול.
2. הכניסו את התותים החתוכים לבלנדר והוסיפו את הרום ומיץ הלימון. אם אתם אוהבים את הקוקטייל שלכם מתוק יותר, הוסיפו כף סוכר או יותר לפי הטעם.
3. ערבבו את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
4. הוסיפו קרח כתוש לבלנדר וערבבו שוב עד שהקרח נמס והתערובת קרה ומרעננת.
5. מזגו את הדאקירי לכוסות הגשה יפות והגישו מיד עם פרוסת תות לקישוט.