1. חממו מחבת על אש בינונית והוסיפו כף שמן זית.
2. חתכו את העגבניות המיובשות לחתיכות קטנות והוסיפו למחבת. טגנו במשך כ-2 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
3. שבצו את הביצים למחבת בזהירות, כך שהחלמונים יישארו שלמים. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם.
4. כסו את המחבת ובשלו את הביצים במשך כ-3 דקות, או עד שהחלבונים מתייצבים והחלמונים עדיין נוזליים.
5. הסירו את המחבת מהאש והוסיפו את עלי הרוקט מעל הביצים. כסו שוב למשך דקה כדי שהרוקט יתרכך מעט מהחום.
6. הגישו את הביצים על פרוסת לחם קלוי ותיהנו מהמנה המהירה והטעימה הזו.