1. מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. מחכים שהשמן יתחמם מעט.
2. שוברים את הביצים בזהירות למחבת, מבלי לפגוע בחלמון. מטגנים את הביצים עד שהחלבון מתייצב והחלמון עדיין נוזלי, כ-3-4 דקות.
3. בזמן שהביצים מתבשלות, מערבבים בקערה קטנה את הטחינה הגולמית עם מעט מים עד לקבלת מרקם חלק וקרמי.
4. כאשר הביצים מוכנות, מעבירים אותן בזהירות לצלחת הגשה.
5. יוצקים מעל הביצים את הטחינה הגולמית המוכנה, מפזרים מעל את הפלפל השחור והזעתר, ומוסיפים מלח לפי הטעם.
6. מגישים מיד ונהנים מהטעמים הייחודיים.