1. בקערה קטנה, טורפים את הביצים יחד עם החלב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. מחכים עד שהחמאה נמסה ומתחילה לבעבע קלות.
3. יוצקים את תערובת הביצים למחבת ומתחילים לערבב בעדינות עם מרית, תוך כדי תנועה סיבובית.
4. ממשיכים לערבב בעדינות עד שהביצים מתחילות להתגבש אך עדיין רכות וקרמיות.
5. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם וממשיכים לערבב עוד כמה שניות.
6. מסירים מהאש ומגישים מיד, אפשר להוסיף עלי פטרוזיליה קצוצים לקישוט.