1. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. מנקים את הפטריות ומסירים את הרגליים אם יש צורך. חותכים את הפטריות לחצאים או רבעים, תלוי בגודלן.
3. בקערה גדולה, מערבבים את שמן הזית, השום הכתוש, חומץ הבלסמי, הסויה והדבש. מוסיפים את התימין, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את הפטריות, הפלפל האדום והבצל הסגול לתערובת ומערבבים עד שהירקות מצופים היטב ברוטב.
5. מעבירים את התערובת לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומפזרים את הירקות בשכבה אחידה.
6. אופים בתנור שחומם מראש כ-25-30 דקות, או עד שהפטריות והירקות רכים ומעט מושחמים.
7. מוציאים מהתנור ומפזרים מעל את הפטרוזיליה הקצוצה לפני ההגשה.