1. חותכים את החצילים והקישואים לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ. חותכים את הפלפלים לרצועות רחבות.
2. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
3. מסדרים את הירקות בתבנית, מזלפים מעל שמן זית, חומץ בלסמי ודבש. מוסיפים את השום הכתוש, מלח ופלפל לפי הטעם.
4. אופים בתנור כ-25-30 דקות, עד שהירקות מתרככים ומשחימים קלות.
5. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים לירקות להתקרר מעט.
6. מפוררים את גבינת הפטה מעל הירקות הצלויים ומפזרים את עשבי התיבול הטריים.
7. מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם לחם טרי או קרקרים בצד.