1. תחילה, חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. במחבת גדולה, חממו כף שמן זית והוסיפו את הבצל הקצוץ. טגנו עד שהבצל נעשה שקוף.
3. הוסיפו את השום הכתוש והמשיכו לטגן עוד כדקה.
4. הוסיפו את הפטריות וערבבו היטב. טגנו עד שהפטריות מתרככות ומשחימות מעט.
5. במעבד מזון, שלבו את החומוס המבושל, הפטריות המטוגנות, הטחינה, מיץ הלימון, מלח ופלפל. עבדו עד לקבלת תערובת אחידה.
6. חצו את הפיתות ומלאו כל חצי בתערובת החומוס והפטריות.
7. הברישו את הפיתות הממולאות בשמן זית והניחו על תבנית אפייה.
8. אפו בתנור כ-10 דקות או עד שהפיתות מזהיבות ופריכות.
9. הוציאו מהתנור וקשטו בפטרוזיליה קצוצה לפני ההגשה.