1. בקערה גדולה, מערבבים את המיונז עם הג'ינג'ר המגורד והצ'ילי הקצוץ. מערבבים היטב עד שהג'ינג'ר והצ'ילי מתפזרים באופן שווה במיונז.
2. מוסיפים את רוטב הסויה, מיץ הלימון ושן השום הכתושה. מערבבים שוב עד שהרוטב אחיד.
3. מוסיפים את שמן השומשום ומערבבים בעדינות כדי לשמור על המרקם הקרמי של האיולי.
4. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך.
5. מעבירים את האיולי לכלי הגשה ומגישים לצד המנה האהובה עליכם. ניתן לשמור במקרר עד שבוע.