1. מתחילים בהכנת האטריות: מבשלים את אטריות האורז לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים בצד.
2. מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא מתחיל להזהיב.
3. מוסיפים את הגזר, הפלפל האדום והברוקולי ומקפיצים במשך 3-4 דקות עד שהירקות מתרככים מעט אך עדיין שומרים על פריכות.
4. מוסיפים את האטריות למחבת ומערבבים היטב עם הירקות.
5. מוסיפים את רוטב הצ'ילי המתוק ורוטב הסויה, מערבבים היטב עד שהאטריות והירקות מצופים ברוטב.
6. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומפזרים מעל את השומשום הקלוי.
7. מסירים מהאש ומפזרים מעל את הכוסברה הקצוצה לפני ההגשה.