1. מחממים את שמן הקוקוס במחבת גדולה על חום בינוני.
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את הטופו ומטגנים עד שהוא מזהיב מכל הצדדים.
5. מוסיפים את אבקת הקארי ומערבבים היטב.
6. מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה.
7. מוסיפים את האפונה הירוקה ומבשלים עוד 5 דקות.
8. מוסיפים את האורז המבושל, מערבבים היטב ומבשלים עוד 2 דקות.
9. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומקשטים בכוסברה טרייה לפני ההגשה.