1. חממו את השמן בסיר גדול והוסיפו את הבצל הקצוץ. טגנו עד שהבצל שקוף.
2. הוסיפו את הכורכום וערבבו היטב.
3. הוסיפו את האורז וערבבו כך שכל גרגר יצופה בשמן ובכורכום.
4. הוסיפו את המים והביאו לרתיחה. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.
5. הנמיכו את האש, כסו את הסיר ובשלו כ-15 דקות, או עד שהאורז סופג את כל הנוזלים.
6. בינתיים, קלוי את השקדים במחבת יבשה עד שהם זהובים.
7. כבו את האש, הוסיפו את השקדים הקלויים לאורז וערבבו בעדינות.
8. קשטו בפטרוזיליה קצוצה והגישו חם.