1. חממו את שמן הקוקוס בסיר גדול על אש בינונית.
2. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא שקוף.
3. הוסיפו את השום והג'ינג'ר וטגנו עוד דקה.
4. הוסיפו את הקארי וערבבו היטב.
5. הוסיפו את חלב הקוקוס, המים, המלח, הסוכר, רוטב הסויה ומיץ הליים וערבבו.
6. הביאו לרתיחה, הוסיפו את האורז והנמיכו את האש.
7. כסו את הסיר ובשלו כ-15 דקות.
8. הוסיפו את האפונה, הגזר והפלפל ובשלו עוד 5 דקות.
9. הסירו מהאש והוסיפו את הכוסברה הקצוצה לפני ההגשה.