1. מחממים את שמן השומשום בסיר גדול על אש בינונית.
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד דקה.
4. מוסיפים את הגזר והקישואים ומטגנים כ-3 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
5. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב עם הירקות.
6. מוסיפים את המים ורוטב הסויה, מביאים לרתיחה.
7. מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-15 דקות עד שהאורז סופג את כל הנוזלים.
8. מסירים מהאש ומשאירים מכוסה לעוד 5 דקות.
9. מערבבים בעדינות עם מזלג ומקשטים בבצל ירוק קצוץ לפני ההגשה.