1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
2. מוסיפים את השום והבשר הטחון וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו.
3. מוסיפים את הכמון, הקינמון, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
4. מוסיפים את האורז ומטגנים קלות עד שהוא מצופה בשמן ותבלינים.
5. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה כ-20 דקות.
6. מוסיפים את הצימוקים, המשמשים, השקדים והפיסטוקים ומערבבים בעדינות.
7. ממשיכים לבשל עוד 10 דקות עד שהאורז רך וכל הנוזלים נספגו.
8. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.