1. שוטפים את האורז היטב ומשרים במים למשך 20 דקות.
2. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא שקוף.
3. מוסיפים את האורז המסונן ומטגנים קלות במשך 2-3 דקות.
4. מוסיפים את המים, הזעפרן, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.
5. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות.
6. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה למשך 10 דקות נוספות.
7. מוסיפים את גרגירי הרימון והשקדים הקלויים ומערבבים בעדינות.
8. מגישים חם ומקשטים בגרגירי רימון נוספים אם רוצים.