1. התחילו בחיתוך פילה הדג לפרוסות דקות ככל האפשר. ניתן להשתמש בסכין חדה במיוחד כדי להגיע לפרוסות דקות ואחידות.
2. סדרו את פרוסות הדג על צלחת הגשה בצורה אסתטית, כך שכל פרוסה תשתלב עם השנייה בצורה יפה.
3. בקערה קטנה, ערבבו את שמן הזית, מיץ הלימון, החומץ הבלסמי, המלח והפלפל עד לקבלת רוטב אחיד.
4. שפכו את הרוטב על פרוסות הדג בצורה שווה, כך שכל פרוסה תספוג את הטעמים.
5. פזרו מעל את עשבי התיבול הקצוצים בצורה שווה, כך שכל ביס יכיל את כל הטעמים.
6. לסיום, פזרו את הצנוברים הקלויים מעל המנה להוספת קראנץ' וטעם אגוזי.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעמים המרעננים והטריים של המנה.