1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
2. שטפו היטב את תפוחי האדמה ויבשו אותם.
3. הניחו כל תפוח אדמה על קרש חיתוך והניחו שני מקלות אכילה או כפות עץ משני צידיו כדי למנוע חיתוך עד הסוף.
4. פרסו את תפוחי האדמה לפרוסות דקות בעובי של כ-3 מ"מ, תוך שמירה על החלק התחתון שלם.
5. ערבבו את החמאה המומסת עם השום הכתוש, שמן הזית, מלח, פלפל, פטרוזיליה ורוזמרין.
6. הברישו את תערובת החמאה על תפוחי האדמה, ודאגו להכניס את התערובת בין הפרוסות.
7. הניחו את תפוחי האדמה בתבנית אפייה ואפו בתנור במשך 60 דקות, או עד שהם פריכים וזהובים.
8. כ-10 דקות לפני סיום האפייה, פזרו את גבינת הפרמזן המגוררת על תפוחי האדמה והחזירו לתנור להשלמת האפייה.
9. הוציאו מהתנור והגישו חם, ניתן לקשט בעוד פטרוזיליה קצוצה.