1. קלפו את תפוחי האדמה וחתכו אותם לקוביות בגודל בינוני.
2. חממו את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית והוסיפו את הבצל הקצוץ. טגנו עד שהבצל הופך לשקוף.
3. הוסיפו את השום והג'ינג'ר וערבבו למשך דקה נוספת עד שהניחוח משתחרר.
4. הוסיפו את הכורכום, הכמון, הגרם מסאלה והפפריקה החריפה. ערבבו היטב כדי שהתבלינים יתפזרו באופן שווה.
5. הוסיפו את תפוחי האדמה וערבבו כך שהם יתכסו בתבלינים.
6. הוסיפו את העגבניות המרוסקות וחלב הקוקוס. הביאו לרתיחה, ולאחר מכן הנמיכו את האש וכסו את הסיר. בשלו למשך 20-25 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים.
7. הוסיפו מלח לפי הטעם וערבבו היטב.
8. הגישו חם עם כוסברה טרייה לקישוט.