
1. תחילה, מחממים תנור ל-200 מעלות ומניחים את הכרובית על תבנית אפייה. מזלפים עליה כף שמן זית, מלח ופלפל, ומכניסים לתנור למשך 20 דקות עד שהיא מתרככת ומשחימה מעט.
2. בזמן שהכרובית בתנור, מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים כף שמן זית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא שקוף ורך.
3. מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן עוד דקה.
4. מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים למחבת ומטגנים יחד עם הבצל והשום למשך 5 דקות.
5. מוציאים את הכרובית מהתנור ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים היטב ומוסיפים את הכמון, מלח ופלפל לפי הטעם.
6. יוצרים 4 גומות בתערובת במחבת ושוברים לתוכן את הביצים. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה עד שהביצים מתייצבות לפי הטעם שלכם.
7. מסירים מהאש ומוסיפים את היוגורט הטבעי וגבינת הפטה המפוררת מעל.
8. מקשטים בפטרוזיליה קצוצה וגרגרי חומוס קלויים ומגישים חם.