1. התחילו בקליית הפלפלים: חממו את התנור ל-200 מעלות, הניחו את הפלפלים על תבנית אפייה ואפו אותם כ-20 דקות עד שהם מתרככים ומשחימים. לאחר מכן, הכניסו אותם לשקית ניילון וסגרו היטב כדי לאפשר להם להזיע. לאחר 10 דקות, קלפו את הקליפה וחתכו לרצועות.
2. במחבת גדולה, חממו את שמן הזית על חום בינוני. הוסיפו את הבצל וטגנו עד שהוא שקוף ורך.
3. הוסיפו את השום והמשיכו לטגן עוד דקה.
4. הוסיפו את העגבניות ורסק העגבניות, ובשלו כ-5 דקות עד שהעגבניות מתרככות.
5. הוסיפו את הפלפלים הקלויים, הכמון, הפפריקה, המלח והפלפל. ערבבו היטב ובשלו עוד 5 דקות.
6. צרו גומות בתערובת ושברו לתוכן את הביצים. כסו את המחבת ובשלו על חום נמוך עד שהביצים מתבשלות לפי הטעם שלכם.
7. פזרו מעל את גרגרי הרימון והפטרוזיליה הקצוצה והגישו חם עם לחם טרי.