
1. חותכים את הטופו לקוביות בגודל 2 ס"מ ומניחים בקערה גדולה.
2. מוסיפים לקערה את שמן הזית, רוטב הסויה, מיץ הלימון, הדבש, השום והג'ינג'ר. מערבבים היטב ומשרים את הטופו במרינדה למשך 20 דקות לפחות.
3. בזמן שהטופו במרינדה, מכינים את רוטב הסאטה: בקערה קטנה מערבבים את חמאת הבוטנים, חלב הקוקוס, רוטב הסויה הנוסף, הסוכר החום ומיץ הליים עד לקבלת תערובת חלקה.
4. מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
5. משפדים את קוביות הטופו על שיפודי העץ ומניחים על הגריל. צולים את השיפודים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהטופו מקבל צבע זהוב ויפה.
6. מסירים את השיפודים מהגריל ומגישים עם רוטב הסאטה מעל. מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים חם.