1. התחילו בחיתוך התפוחים לקוביות קטנות. אין צורך לקלף את התפוחים, אך אם אתם מעדיפים שייק חלק יותר, ניתן לקלף אותם.
2. הכניסו את קוביות התפוחים לבלנדר.
3. הוסיפו את חלב הקוקוס לבלנדר. חלב הקוקוס מעניק לשייק מרקם קרמי ועשיר.
4. הוסיפו את הקינמון והדבש. הקינמון מוסיף טעם חם ומעט חריף, והדבש מעניק מתיקות טבעית.
5. הוסיפו את הקרח לבלנדר. הקרח יקרר את השייק ויעניק לו מרקם מרענן.
6. הפעילו את הבלנדר על מהירות גבוהה למשך כ-30 שניות, או עד שהשייק חלק ואחיד.
7. מזגו את השייק לכוסות והגישו מיד. ניתן לקשט בקצת קינמון מעל להוספת נופך מיוחד.