1. קלפו את הבננות וחתכו אותן לחתיכות קטנות כדי להקל על הבלנדר.
2. הכניסו את הבננות החתוכות לבלנדר יחד עם אבקת הקקאו, החלב, הדבש או סירופ המייפל, היוגורט, הקרח ותמצית הווניל.
3. הפעילו את הבלנדר במהירות גבוהה למשך כ-2 דקות, עד שהתערובת חלקה וקרמית.
4. טעמו את השייק ואם יש צורך, הוסיפו עוד דבש או סירופ מייפל לפי הטעם.
5. מזגו את השייק לכוסות הגשה והגישו מיד.
6. ניתן לקשט את השייק עם פרוסות בננה או שבבי שוקולד מעל להוספת יופי וטעם.