1. מתחילים בהכנת כל המרכיבים על השולחן כדי לוודא שיש לנו את כל מה שצריך.
2. מכניסים לבלנדר את חלב השקדים, הקקאו, התמרים, הטחינה ותמצית הוניל.
3. מוסיפים קוביות קרח לפי הצורך כדי לקבל את המרקם הרצוי.
4. מפעילים את הבלנדר במהירות גבוהה למשך כ-30 שניות עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
5. טועמים ומתקנים תיבול אם יש צורך, ניתן להוסיף עוד תמרים למתיקות או עוד קקאו לעומק הטעם.
6. מוזגים לכוסות ומגישים מיד. ניתן לקשט עם מעט קקאו מעל או פרוסות תמרים.