1. קלפו את הבננות וחתכו אותן לחתיכות קטנות כדי להקל על הבלנדר.
2. הכניסו את הבננות החתוכות לבלנדר יחד עם חמאת הבוטנים, חלב השקדים, שיבולת השועל, הדבש והקינמון.
3. הוסיפו את הקרח לבלנדר כדי לקבל מרקם קריר ומרענן.
4. הפעילו את הבלנדר במהירות גבוהה למשך כ-2 דקות, עד שהשייק חלק ואחיד.
5. טעמו את השייק ואם יש צורך, הוסיפו עוד דבש או חמאת בוטנים לפי הטעם.
6. מזגו את השייק לכוסות הגשה והגישו מיד.
7. ניתן לקשט את השייק בפרוסות בננה או מעט שיבולת שועל מעל להוספת יופי וטעם.