1. התחילו בהכנת כל המרכיבים על השולחן כדי להבטיח שהכל מוכן לפני שמתחילים.
2. קחו שייקר והכניסו לתוכו את הרום, מיץ הלימון, סירופ הסוכר וחלבון הביצה.
3. נערו את השייקר היטב ללא קרח למשך כ-10 שניות. זהו שלב חשוב שמטרתו להקציף את חלבון הביצה וליצור מרקם חלק וקרמי.
4. הוסיפו קרח לשייקר ונערו שוב למשך כ-15 שניות נוספות. הקרח יקרר את הקוקטייל ויעזור להקציף את החלבון עוד יותר.
5. סננו את הקוקטייל לכוס נמוכה בעזרת מסננת כדי להיפטר משאריות הקרח.
6. קשטו את הקוקטייל בפרוסת לימון ודובדבן למראה מושלם.
7. הגישו מיד ותיהנו מהטעם המרענן והמרקם המושלם.