1. מתחילים בהכנת הדג: חותכים את פילה הדג לרצועות דקות ומניחים בקערה. מוסיפים רוטב סויה, שמן שומשום, מיץ לימון, מלח ופלפל. מערבבים היטב ומניחים בצד למרינדה של כ-15 דקות.
2. בזמן שהדג במרינדה, מכינים את הירקות: חותכים את הגזר והמלפפון לרצועות דקות, פורסים את האבוקדו ומכינים את עלי הנענע והכוסברה.
3. ממלאים קערה גדולה במים פושרים ומניחים בה את ניירות האורז אחד אחד למשך כ-10 שניות עד שהם מתרככים.
4. מניחים נייר אורז רך על משטח עבודה נקי ומסדרים במרכזו רצועות דג, גזר, מלפפון, אבוקדו, עלי נענע וכוסברה.
5. מקפלים את הצדדים של נייר האורז כלפי פנים ומגלגלים לרול הדוק.
6. חוזרים על הפעולה עם שאר ניירות האורז והמילוי.
7. חותכים את הרולים לחצאים ומגישים עם רוטב סויה לטבילה.