
1. בקערה גדולה, ערבבו את מיץ התפוזים ומיץ הלימון יחד. הוסיפו את שמן הזית וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
2. הוסיפו את הדבש וחרדל הדיז'ון לתערובת והמשיכו לערבב עד שהדבש נמס לחלוטין.
3. הוסיפו את השקדים הקלויים הקצוצים וערבבו בעדינות כדי לשלב אותם ברוטב.
4. תבלו במלח ופלפל לפי הטעם וערבבו שוב.
5. העבירו את הרוטב לצנצנת זכוכית ושמרו במקרר עד לשימוש. הרוטב ישמר עד שבוע במקרר.
6. לפני השימוש, נערו את הצנצנת היטב כדי לוודא שכל המרכיבים מעורבבים בצורה אחידה.